Over mij

Wat tof dat je hier bent, welkom!

Iets ‘over mij’. Ik ben Millenial / Algebraïcus / Optimist / Nederlandse in het Leuvense / Wereldverbeteraar / Chaoot met organisatieskills / … en meer.

Dit blog begon toen ik in 2013-2014 in Taiwan ging studeren. Wiskunde. En Chinees. Aantekeningen van een wiskundestudent is uit die tijd.

Ik kwam weer terug. Het leven ging verder. Het leven werd moeilijk. Maar gelukkig mocht ik schrijven. Mijn eerste keer kreeg een ISBN nummer en Zuurtjes kreeg de eerste prijs bij Youngpoets.

In 2016 vertrok ik naar Brazilië. Ik dacht om te emigreren. Maar ongelijkheid, maar niet-willen-vliegen-vanwege-het-klimaat. Uiteindelijk woonde ik even in Colombia, kwam ik terug, vond een baan, en leerde mezelf minder te verwaarlozen.

En wéér was daar het leven. Ik viel met de racefiets en dat liet niet alleen mijn hersenen schudden, maar liet me ook fietsen. 20.000 km. Als vrouw alleen door Europa. Niet echt alleen, met Pablo. Dit was er.

Tot ik in september 2019 af mocht stappen om na drie jaar zonder weer een woonplaats te hebben. Leuven. Een nieuw thuis. Ik kwam ook opnieuw uit de kast, ik schrijf namelijk niet alleen, ik teken ook.

IMG_20190406_173635.jpg

Ik verkies vragen boven antwoorden / ze vroegen naar mijn passie en ik zei fietsen / vegetariër omdat ik denk dat dat de wereld goed doet / recepten volg ik niet, ik werk liever met wapperende handjes / sowieso een flatser met een creatieve geest, maar dat betekent niet dat ik daar niet over nadenk / yoga is niet altijd het antwoord, maar je kunt er wel veel mee oplossen / wiskunde is niet altijd het antwoord, maar je kunt er wel veel mee oplossen / de lat is het liefst laag, want dan is de rest bonus / in augustus 2016 finishte ik de halve triatlon van Deinze; 1,9km zwemmen, 90km fietsen, 21,1km hardlopen / daar ben ik trots op / je hoeft niet te pronken maar je hoeft je ook niet te schamen / ik word bijna altijd vrolijk wakker / ik wil geven zonder terug te verlangen / elke avond weer zijn m’n voeten vies / ik ben vaker bang dan me lief is, maar niet om mezelf te leren kennen / dansen tijdens het koken maakt het eten lekkerder
 

Ik schrijf voor mezelf, maar mijn blog ontleent al zijn bescheiden waarde aan jou, de lezer. Ik ben dan ook heel benieuwd wie je bent, wat je doet, wat je bezighoudt, … Voel je dus uitgenodigd om mee te lezen en praten onder de berichten.
Mailen mag ook altijd, mijn e-mailadres is loessoep@gmail.com .

6 gedachten over “Over mij

  • Nee, ik vrees dat ik je daarin teleur mag stellen.
   Ik verwoord al langer mijn gedachten, maar ik heb het altijd voor me gehouden. Tot nu. Maar ik moet ook nog flink zoeken wat ik hiermee aan moet. ;)

 1. Heb een week of 5 geleden met veel plezier de blog gelezen. Kreeg er een geweldige stoot positieve energie van. Zou graag nog een keertje bijtanken, nadat ik me weer lekker om niets helemaal leeg gerend heb. Dan smaken zuurtjes naar veel meer
  Mijmer ik over een halve triatlon, maar ja, ik zwem als een garnaal . Laat mij dan maar de eerste garnaal zijn die een triatlon doet
  Dank voor de mooie woorden

 2. Pingback: Voorbereiding – Bagage | Loessoep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s